Dansk Esport Uddannelse

Referencer

Læs mere om vores projekter

Undervisning

hfesport

HF & VUC Fyn, Odense

Dato: 2018 – Nu

Vi har stået for strukturen, forberedelsen og formidlingen af esport undervisningen på HF Odense. Derudover er vi også en aktiv del af miljøet på skolen, for at skabe de bedst mulige rammer indenfor og udenfor spillet.
Undervisningen foregår både i League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive.

Odense Esport Logo med tekst

Odense Esport

Dato: 2017 – Nu
Vi står for træning og trænere til Odense Esports træning, hvor omkring 100 unge går til esport. Til træningerne bliver der lagt stor vægt på dygtiggørelse og villigheden til at forbedre sig, og at opnå sociale relationer i og omkring træningslokalet . 
Både Counter-Strike: Global Offensive og Fortnite bliver der trænet i.

Holluf Pile Skole

Dato: 2018 – 2019
Vi har i samarbejde med SDE stået for esport undervisningen for Holluf Pile Skole. Undervisningen har fundet sted i SDE’s trænings faciliteter.
Her er der blevet undervist og trænet i League of Legends, Fortnite og Counter-Strike: Global Offensive.

Foredrag

Spillemyndighedens brancedag

Dato: 2019
 Spillemyndigheden blev som et led af deres branchedag præsenteret for Odense Esport, træning i esport, nye tendenser inden for esport & skinbetting. Herefter blev de præsenteret for Counter-strike. Global Offensive, hvorefter træning og kamp blev spillet til stor fornøjelse.

Odense Sommerrevy

Dato: 2019
Til sommerrevy blev der holdt foredrag omkring esport, innovation og forældreroller under pres. Foredragsholder Jens Martinus, leverer en god omgang information med stof til eftertanke, både erhverslivet, men også fra hans private oplevelser.

Vangede Bibliotek

Dato: 2017
Counter-Strike: Global Offensive oplæg på Vangede bibliotek, med fokus på livet som semi-professionel spiller, udfordringer og protieringer i hverdagen. Hertil blev der faciliteteret en workshop med øvelser og turnering i spillet.

Copenhagen Games

Dato: 2018

Ved Copenhagen Games blev der afholdt oplæg og foredrag omkring esport og gaming i et mere generelt billed.

Sports Fair

Dato: 2019

Til Sports Fair, blev der etableret en messestand som skulle give et udstillingsvindue til hvad, esporten er og hvad Odense Esport i særdeleshed er kendetegnet ved. Dernæst var der fokus på at afholde foredrag omkring esportens udvikling.

 

Rotary Faaborg

Dato: 2019

Afholdelse af foredag, hvor fokusset var på esporten og dens udvikling samt den positive og negative vinkel sporten i sin helhed har. 

Rotary Ringe

Dato: 2019

Afholdelse af foredag, hvor fokusset var på esporten og dens udvikling samt den positive og negative vinkel sporten i sin helhed har. 

Bootcamp

v2hmGJKU

Kold College

Dato: 2018 

Vi har i uge 32 2018, stået for en bootcamp med Counter-Strike: Global Offensive & Fortnite. Campens formål var at styrke deltagernes evner til at kommunikere, samarbejde, tænke strategisk og dygtiggøre sig i deres spil. 

fifa1

FIFA Academy

Dato: 2018
Vi har af flere omgange afholdt FIFA Academy, hvor der har været fuld fokus på teknik, træning og dygtiggørelse. 

Opstart af esport

Herrested Esport

Dato: 2019
Vi har medvirket til opstarte af Herrested Esport. Vi er stadig aktive konsulenter til dem.

Vantinge Forsamlingshus 

Dato: 2018

Vi har opstartet Midtfyn Esport. Der bliver fortsat ydet konsulentarbejde i forhold til at uddanne deres medarbejdere.